Lid worden?
Word lid voor 32 Euro* t/m 31 december inclusief t-shirt en inschrijfkosten

* Het eerste jaar betaal je 32 euro, daarna 20 euro per jaar.

Aanmeldingsformulier

De sportieve Suzuki V-twin Contact Club is een club met als doel het bijeenbrengen van Sportieve Suzuki V-twin eigenaren die op een leuke en gezellige manier ervaringen met elkaar willen uitwisselen, elkaar om hulp kunnen vragen en waarbij een grote groep vrijwilligers ieder jaar weer fantastische evenementen organiseren.

Wat krijg ik?

SV club nieuwsbrief SV club nieuwsbrief Als lid van de SV Contact Club krijg je: de SV Contact Club nieuwsbrief met veel waardevolle achtergrondinformatie, korting bij motorzaken en leveranciers, gratis deelname aan SV Contact Club toertochten, gratis deelname aan technische dagen en korting op officiële SV Contact Club Merchandising. Daarnaast ben je als lid van harte welkom op onze meerdaagse treffens. Via ons forum kun je eenvoudig met andere leden communiceren en zo tips of hulp krijgen over alles wat met motorrijden te maken heeft.

De contributie bedraagt: € 32,- voor het eerste lidmaatschapsjaar, 20 euro voor volgende jaren en € 10 voor gezinsleden. Donateurs betalen minimaal € 5,-. Je bent minimaal 1 jaar lid. Je betaalt lidmaatschap voor een heel kalenderjaar. Uitschrijven dien je voor 1 december van het lopende jaar te doen. We verspreiden onze nieuwsbrief per e-mail met daarin een internetlink. Eenmaal per jaar krijg je de nieuwsbrief op papier thuisgestuurd. Wil je alle nieuwsbrieven per post ontvangen dan betaal je € 5,- per jaar extra.

Hoe word ik lid?

Lid worden van de SV Contact Club is eenvoudig. Download het aanmeldingsformulier, print je het uit en vul je het in. Vergeet je handtekening en de postzegel niet!
BELANGRIJK: Als SV Contact Club lid stem je in met het SV Contact Club toerreglement.

Stuur het formulier op naar:
SV Contact Club
t.a.v. Peter van der Kleij
Laan van het Kwekebos 259
7823 KG Emmen

Voor vragen over het lidmaatschap kun je een e-mail sturen naar ledenadministratie@svcontact.com.

Belgische leden

Belgische leden kunnen het formulier invullen en opsturen. Onze penningmeester neemt na ontvangst contact met je op voor de betaalgegevens.

Inschrijfbevestiging

Wanneer het formulier binnen is ontvang je een bevestiging per email en ben je lid. Ook ontvang je eigen clubpas en het door jou bestelde t-shirt. Je kunt via e-mail een loginnaam en wachtwoord aanvragen voor het besloten gedeelte van deze website.
Hier vind je een ledenlijst, een nieuwsbrief archief en de notulen van de Algemene Leden Vergaderingen (ALV's). Ook vind je hier alle tips & tricks die door de SV Contact Club in de afgelopen jaren zijn verzameld. Vergeet in het mailtje niet je lidmaatschapsnummer te vermelden!

LET OP! Stuur geen e-mail naar de ledenadministratie om een wachtwoord aan te vragen.

Hoe kom je er weer vanaf?

Natuurlijk word je lid-voor-het-leven, maar mocht je vreemd gaan en een andere motor kopen, dan zul je je lidmaatschap waarschijnlijk op willen zeggen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje of briefje te sturen naar ledenadministratie@svcontact.com en de rest wordt geregeld. Je bent minimaal 1 jaar lid. Je betaalt lidmaatschap voor een heel kalenderjaar. Uitschrijven dien je voor 1 december van het lopende jaar te doen. Er wordt geen lidmaatschapsgeld teruggestort.