Bestelformulier T-shirts SV Contact Club

Vul het formulier op deze pagina in om een uniek SV Contact Club t-shirt te bestellen. Druk na het invullen onderaan op de Verstuur knop en je bestelling wordt automatisch naar SV Contact Club verstuurd.
Je ontvangt automatisch een e-mail met daarin een bevestiging van je bestelling en informatie waar je het verschulde bedrag naar kunt overmaken. Wanneer het geld door SV Contact Club ontvangen is wordt je bestelling zo spoedig mogelijk naar je verstuurd.

Let op: dit formulier is niet versleuteld. Wanneer je op de verzendknop klikt worden de gegevens die je hebt ingevuld onbeveiligd verstuurd. Iemand die jouw ip-adres aan het "sniffen" (afluisteren) is kan de informatie zonder problemen lezen.
Dit lijkt eng, maar de kans dat dit het geval is is nihil; ook zijn bijna alle gegevens die je invult (behalve je e-mail adres) wellicht ook al beschikbaar via www.telefoongids.nl. De bestelling versturen via e-mail is geen alternatief: ook daar wordt de informatie onversleuteld verzonden.
Wil je dit risico niet nemen, spreek dan tijdens een van de evenementen een bestuurslid aan.

Dit zijn de shirts.


VOOR

ACHTER


De prijs van een T-shirt bedraagt voor leden van SV Contact Club EUR. 12,50, voor niet SV Contact Club leden is de prijs van een T-shirt EUR. 15,- . Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Per bestelling worden er verzendkosten in rekening gebracht:
Nederland 1 shirt: 5,- of meerdere: 10,-
Belgie 1 shirt: 7,- of meerdere: 14,-


Ik bestel:

T-shirts maat SMALL
T-shirts maat MEDIUM
T-shirts maat LARGE
T-shirts maat EXTRA-LARGE
T-shirts maat EXTRA-EXTRA-LARGE


Mijn gegevens zijn:

Naam:

Straatnaam en huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Land:

e-mail:

Ik ben:

van SV Contact Club
DISCLAIMER:
SV Contact Club is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van verzonden t-shirts door het onjuist vermelden van adresgegevens, verhuizingen, fouten bij TNT Post of andere oorzaken.
SV Contact Club zal de verstrekte gegevens slechts eenmalig gebruiken om de bestelling te verwerken.