Bestelformulier DVD of VHS Vobis SV Cup / Suzuki circuitdag 15 mei 2004

Vul het formulier op deze pagina in om de Vobis SV Cup / Suzuki circuitdag 15 mei 2004 DVD of VHS te bestellen. Druk na het invullen onderaan op de Verstuur knop en je bestelling wordt automatisch naar SV Contact Club verstuurd.
Je ontvangt automatisch een e-mail met daarin een bevestiging van je bestelling en informatie waar je het verschuldigde bedrag naar kunt overmaken. Wanneer het geld door SV Contact Club ontvangen is wordt je bestelling zo spoedig mogelijk naar je verstuurd.

Let op: dit formulier is niet versleuteld. Wanneer je op de verzendknop klikt worden de gegevens die je hebt ingevuld onbeveiligd verstuurd. Iemand die jouw ip-adres aan het "sniffen" (afluisteren) is kan de informatie zonder problemen lezen.
Dit lijkt eng, maar de kans dat dit het geval is is nihil; ook zijn bijna alle gegevens die je invult (behalve je e-mail adres) wellicht ook al beschikbaar via www.telefoongids.nl. De bestelling versturen via e-mail is geen alternatief: ook daar wordt de informatie onversleuteld verzonden.
Wil je dit risico niet nemen, spreek dan tijdens een van de evenementen een bestuurslid aan.De prijs van deze DVD of VHS bedraagt voor leden van SV Contact Club EUR. 7,50, voor niet SV Contact Club leden is de prijs EUR. 10,00 Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Ik bestel:
DVD(īs)
VHS videoband(en)

Per bestelling wordt er EUR. 2,50 verzendkosten (incl. BTW) in rekening gebracht.

Mijn gegevens zijn:

Naam:

Straatnaam en huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

Land:

e-mail:

Ik ben:

van SV Contact ClubDISCLAIMER:
SV Contact Club is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van verzonden DVD of VHS's door het onjuist vermelden van adresgegevens, verhuizingen, fouten bij TNT Post of andere oorzaken.
SV Contact Club zal de verstrekte gegevens slechts eenmalig gebruiken om de bestelling te verwerken.